Доставка і оплата

Доставка у відділення «Нова Пошта»

За допомогою доставки «Нова Пошта», Ви можете отримати товар навіть в самих віддалених куточках України.

Терміни доставки:

Середній термін доставки «Нова Пошта» становить 1-3 дні. Наші менеджери узгоджують з Вами точне відділення та дату доставки перед відправленням товару.

Вартість доставки:

Мінімальна вартість доставки  товару становить 80 грн. і може коливатися в залежності від ваги і об’єму товару. Більш детально з вартістю доставки можна ознайомитися на сайті https://novaposhta.ua/privatnim_klientam/ceny_i_tarify.

Про поступлення замовлення у відділення представники «Нова Пошта» повідомлять Вас за допомогою sms-повідомлення, в якому буде також вказано номер накладної. Товар зберігається на складі «Нова Пошта» на протязі 5 днів. Якщо за цей час Ви не заберете замовлення, його відправлять назад відправнику.

Способи оплати товару при доставці у відділення «Нова Пошта»:

  • попередня оплата на сайті (переказ на карту Приватбанку банківською картою Visa або MasterCard, оплата по перерахунку);
  • накладний платіж (стягується додаткова оплата за повернення коштів згідно тарифів «Нова Пошта»);
  • замовлення вартістю до 1000 грн. можуть відправлятися по передоплаті!

Доставка у відділення «Укрпошта»

За допомогою доставки «Укрпошта», Ви можете отримати товар навіть в самих віддалених куточках України.

Терміни доставки:

Середній термін доставки «Укрпошта» становить 2-6 днів. Наші менеджери узгоджують з Вами точне відділення та дату доставки перед відправленням товару.

Вартість доставки:

Мінімальна вартість доставки однієї одиниці товару становить 60грн. і може коливатися в залежності від ваги і об’єму товару. Більш детально з вартістю доставки можна ознайомитися на сайті https://www.ukrposhta.ua/.

Про відвантаження посилки наші менеджери повідомлять Вас за допомогою sms-повідомлення, в якому буде вказано номер накладної. Товар зберігається на складі «Укрпошта» на протязі 5 днів. Якщо за цей час Ви не заберете замовлення, його відправлять назад відпраникові.

Способи оплати товару при доставці у відділення «Укрпошта»:

  • попередня оплата на сайті (переказ на карту Приватбанку банківською картою Visa або MasterCard, оплата по перерахунку);
  • накладний платіж (стягується додаткова оплата за повернення коштів згідно тарифів «Укрпошта»);
  • замовлення вартістю до 1000 грн. можуть відправлятися по передоплаті!

Доставка у відділення інших кур’єрських служб

Ми можемо відправити замовлення будь-якими іншими кур’єрськими службами, які працюють на території України. В такому випадку Вам потрібно це вказати в коментарі, при оформленні замовлення. Вартість і терміни доставки відбуваються відповідно до правил вказаної кур’єрської служби.

 

Самовивіз

Отримати замовлений в інтернет-магазині товар можна лише після опрацювання замовлення менеджером та уточнення деталей в телефонному режимі.

 

Способи оплати

  • Готівкою при отриманні товару
    Оплата готівкою при отриманні товару можлива в усіх населених пунктах на території України. Розрахунок можливий лише в національній валюті).
     

  •  
  • Переказ на картку Приватбанку
    Після оформлення замовлення, менеджер магазину надішле номер карти за допомогою sms-повідомлення. Після підтвердження поступлення переказу на карту, ми відправимо товар вибраним Вами способом.
     
  • Оплата по перерахунку для юридичних осіб
    Після оформлення замовлення, менеджер магазину  електронною поштою вишле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете оплатити в касі відділення любого банку або розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет всіх необхідних документів надається разом з товаром.
     
  • Оплата по перерахунку для фізичних осіб
    Після оформлення замовлення, менеджер магазину  електронною поштою вишле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете оплатити в касі відділення любого банку.